REcoEP tools

De tools  die ontwikkeld werden in het REcoEP project bestaan uit cursusmodules enerzijds en praktijkfiches anderzijds.

Cursusmodules

Deze cursusmodules bevatten achtergrondinformatie en praktische tips voor studenten en professionals. De informatie wordt aangeboden in drie modules: reeks A omvat een algemene inleiding tot duurzaamheid en courante principes en werkmethodes in de podiumsector. Reeksen B en C gaan dieper in op de specifieke werkdomeinen van belichting en decor, zowel op vlak van ontwerp als op vlak van technische productie en uitvoering.

Voor elke reeks is een presentatie in Powerpoint of PDF-formaat en een begeleidend document met uitgebreide informatie in PDF beschikbaar.

Praktijkfiches

De praktijkfiches vatten alle relevante informatie samen in praktische tips en adviezen die meteen toepasbaar zijn op de werkvloer. Links naar bijkomende informatie en wettelijke bepalingen worden eveneens vermeld.

Deze praktijkfiches zijn een “work in progress”, en geenszins compleet. Wij werken permanent aan de uitbreiding en verfijning van deze adviezen. Indien u zelf een bijdrage wil leveren, kan u steeds contact met ons opnemen.

Cursusmodules

Reeks A: algemene aspecten

Reeks B: belichting

Reeks C: decor en ontwerp

Praktijkfiches

Volledige reeks

Actiedomeinen

Alle teksten en tools worden gratis ter beschikking gesteld en mogen vrij gebruikt en verspreid worden onder de voorwaarden van de Creative Commons Naamsvermelding – Niet Commercieel – Gelijk Delen 2.0 Licentie.

 

Deze pagina

Print Friendly and PDF

Algemeen